POZOVITE NAS: +382 69 700 555 / +382 69 700 333
MNE
First slide

RENT A CAR

RENTIRAJTE AUTOMOBIL U CRNOJ GORI. KVALITETNA VOZILA PO POVOLJNIM CIJENAMA!

REZERVIŠITE VAŠE VOZILO

RENT A CAR VOZILA

O nama

DANCAR je profesionalna rent-a-car agencija koja za cilj ima isključivo udobnost i zadovoljstvo klijenata. Upravo zbog toga, čitava naša ponuda automobila zasniva se isključivo na novim vozilima pouzdanog japanskog proizvođača TOYOTA. Bilo da ste ljubitelj manjeg gradskog automobila, luksuzne limuzine ili opake mašine – u našem voznom parku ćete pronaći četvorotočkaša baš po vašem ukusu i koji zadovoljava sve vaše potrebe.

Naše iskusno i ljubazno osoblje vam je na usluzi za sva pitanja i nedoumice, kao i za savjet po pitanju destinacije, terena ili izleta.
Pored udobnih i pouzdanih automobila, u našoj ponudi imamo i vrhunske motore i sve vrste bicikala za ljubitelje prirode i sve one koji žele neposredno da upoznaju ljepote Crne Gore. Veliki broj biciklističkih staza kao i mnogobrojne skrivene plaže do kojih je najlakše stići skuterom – prosto mame da odaberete jednog dvotočkaša i za takav vid ljetnje avanture.

Koje god vozilo da odaberete, budite sigurni u jedno – do željene tačke stižete komforno, lako i po planu, uz podršku našeg osoblja u svakom trenutku.

Jer mi znamo koliko je lijepa Crna Gora i želimo da neometano uživate u svemu što ona ima da pruži!

Sretan vam put!

 

DOSTAVA U OKVIRU 25km

DODATNI VOZAČ

ZIMSKI LANCI

KACIGA ZA MOTORE

MAPA CRNE GORE